Thuis

KAMA INTERNATIONAL INDUSTRY LIMITED Fabrieksreis

Certificaat
China KAMA INTERNATIONAL INDUSTRY LIMITED certificaten
Klantenoverzichten
Wij zijn samengewerkt met elkaar meer dan 5 jaar, en wij vertrouwen op wij veel meer zaken kunnen in nabije toekomst worden samengewerkt hebben, hangt allen van de grote en efficiënte dienst van Kama en de hoogte af - kwaliteit van de producten.

—— Wendy

Van sidonuestro van Kamaha proveedor por varios años, van hemostenido van hastaahora muy buenaexperiencia bedriegen ellos, servicio muy profesional y mercancías DE buena calidad. Van incentivos Gr van de V.N. gran comunicarnos directamente Engelse español poder

—— Fernando

Empresa van una tienen muy buena van Consideramos que S, cooperando por varios años van hemosestado ya, muy buen envios Engelse tiempo van servicioy buena calidad y. Continuar Queremos bedriegt Engelse Gr futuro van La cooperación.

—— Ana

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
KAMA INTERNATIONAL INDUSTRY LIMITED KAMA INTERNATIONAL INDUSTRY LIMITED KAMA INTERNATIONAL INDUSTRY LIMITED KAMA INTERNATIONAL INDUSTRY LIMITED KAMA INTERNATIONAL INDUSTRY LIMITED
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop
Workshop

Workshop

Workshop

Workshop

Workshop

Workshop

 • lopende band

  Onze die fabriek in de provincie van Zhejiang & van Guangdong wordt gevestigd, produceren wij hoofdzakelijk de hardware van de meubilairmontage zoals scharnieren, ladedia's, dozen achter elkaar, handvatten enz.

  Ondertussen, zijn wij warm welkome cliënten om tekeningen en steekproeven te verstrekken om nieuwe producten te ontwikkelen.

 • OEM / ODM

  Welkom

 • R & D

  Wij hebben het professionele R&D-team om innovatie van de producten te houden.

Contactgegevens
KAMA INTERNATIONAL INDUSTRY LIMITED

Contactpersoon: Miss. Lily

Tel.: +86 15821796168

Fax: 86-21-52969979

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)