Thuis Nieuws

2020The internationale Houtbewerkingsmarkt, LLC

Certificaat
China KAMA INTERNATIONAL INDUSTRY LIMITED certificaten
Klantenoverzichten
Wij zijn samengewerkt met elkaar meer dan 5 jaar, en wij vertrouwen op wij veel meer zaken kunnen in nabije toekomst worden samengewerkt hebben, hangt allen van de grote en efficiënte dienst van Kama en de hoogte af - kwaliteit van de producten.

—— Wendy

Van sidonuestro van Kamaha proveedor por varios años, van hemostenido van hastaahora muy buenaexperiencia bedriegen ellos, servicio muy profesional y mercancías DE buena calidad. Van incentivos Gr van de V.N. gran comunicarnos directamente Engelse español poder

—— Fernando

Empresa van una tienen muy buena van Consideramos que S, cooperando por varios años van hemosestado ya, muy buen envios Engelse tiempo van servicioy buena calidad y. Continuar Queremos bedriegt Engelse Gr futuro van La cooperación.

—— Ana

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
2020The internationale Houtbewerkingsmarkt, LLC
Laatste bedrijfsnieuws over 2020The internationale Houtbewerkingsmarkt, LLC

De Internationale Houtbewerkingsmarkt, LLC die 25 - 28 Augustus, 2020 in Georgia World Congress Center in Atlanta, Georgië zal worden gehouden.
De internationale Houtbewerking Fair® is één van de grootste handel van de wereld toont voor de meubilair productie, de architecturale houtbewerking, de douane en de algemene houtbewerkingsindustrieën. IWF voldoet ook aan de behoeften van het gebouwde houten product, de samengestelde, houten substituut, vertonings en opslaginrichting, plastiek die, en, en het stofferingsindustrie opduiken lamineren vervaardigen vloeren.


De Internationale Houtbewerkingsmarkt, LLC toont de beste plaats voor internationale bedrijfsmensen in de houtbewerking en verwante materiële verwerkende industrie om aan ondernemingen in Amerika is samen te komen en te verbinden.

Bartijd : 2019-11-20 18:14:28 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
KAMA INTERNATIONAL INDUSTRY LIMITED

Contactpersoon: Miss. Lily

Tel.: +86 15821796168

Fax: 86-21-52969979

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)