Thuis Nieuws

Volgende interzum zal van 4 tot 7 Mei 2021 in Keulen plaatsvinden

Certificaat
China KAMA INTERNATIONAL INDUSTRY LIMITED certificaten
Klantenoverzichten
Wij zijn samengewerkt met elkaar meer dan 5 jaar, en wij vertrouwen op wij veel meer zaken kunnen in nabije toekomst worden samengewerkt hebben, hangt allen van de grote en efficiënte dienst van Kama en de hoogte af - kwaliteit van de producten.

—— Wendy

Van sidonuestro van Kamaha proveedor por varios años, van hemostenido van hastaahora muy buenaexperiencia bedriegen ellos, servicio muy profesional y mercancías DE buena calidad. Van incentivos Gr van de V.N. gran comunicarnos directamente Engelse español poder

—— Fernando

Empresa van una tienen muy buena van Consideramos que S, cooperando por varios años van hemosestado ya, muy buen envios Engelse tiempo van servicioy buena calidad y. Continuar Queremos bedriegt Engelse Gr futuro van La cooperación.

—— Ana

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Volgende interzum zal van 4 tot 7 Mei 2021 in Keulen plaatsvinden
Laatste bedrijfsnieuws over Volgende interzum zal van 4 tot 7 Mei 2021 in Keulen plaatsvinden

Volgende interzum zal van 4 tot 7 Mei 2021 in Keulen plaatsvinden. Als grootste handelsbeurs van de wereld in de sector, biedt interzum een uitvoerig overzicht van nieuwe technologieën en ontwerpen aan.

De beste ideeën en de de industrietendensen voor de meubilairindustrie, de binneninrichtingen en de mobiele leefruimten maken hun première bij interzum. Nieuwe producten, technologieën, ontwikkelingen en ontwerptendensen: merk meer dan 1.800 leveranciers aan de showcase van rond 60 landen de beste ideeën en de recentste tendensen voor de meubilairindustrie, het binnenlandse ontwerp en de mobiele het leven milieu's.

Bartijd : 2019-11-20 18:16:39 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
KAMA INTERNATIONAL INDUSTRY LIMITED

Contactpersoon: Miss. Lily

Tel.: +86 15821796168

Fax: 86-21-52969979

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)